Політика конфіденційності
Дата опублікування: 12.06.2020

Користувач, оформляючи заявку на сайті practicebox.com.ua (далі - Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі - Згода) відповідно до Закону України "Про захист персональних даних". Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

1. Дана Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації.

2. Згода поширюється на наступну інформацію: ім'я, електронна пошта, телефон.

3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов'язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень.

4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, за згодою суб'єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу.

6. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: hello@practiсebox.com.ua

7. Користувач підтверджує, що, даючи Згоду, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі.

8. Ця Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.6 даного документа.

Що таке cookies та як Сайт використовує їх?

Повідомляємо, що ми використовуємо cookie-файли. З кожним Вашим відвідуванням Сайту ми можемо збирати інформацію, що стосується пристроїв, які Ви використовуєте, і мереж, до яких Ви приєднуєтеся, коли користуєтеся нашими сервісами. Це може включати таку інформацію, як: IP-адреса, інформація для входу в обліковий запис, тип браузера і версія, тип і вид плагінів браузера, операційна система і платформа, інформація про Ваші відвідування, в тому числі, маршрут переміщення за URL-адресами на, через чи з нашого сайту, продукти, які Ви переглядали або шукали, помилки завантаження, тривалість відвідування певних сторінок тощо. Ми збираємо таку інформацію шляхом використання різних технологій, у тому числі, cookie. Cookie-файли - це невеликі файли, які зберігаються в комп'ютері або гаджеті під час відвідування певних веб-сторінок. Якщо Ви даєте згоду на опрацювання персональних даних, то це дозволяє нам використовувати cookie-файли кожного разу, коли Ви користуєтеся Сайтом.

Сайт не зберігає у cookie-фалах особисту інформацію (наприклад, дані кредитної картки), але ми використовуємо cookie-файли для кращого відображення Сайту, щоб заощадити Ваш час, щоб забезпечити кращу технічну підтримку, для рекламних цілей і для відстежування використання Сайту.

Як Сайт використовує Вашу інформацію?

Метою збору інформації Сайтом є надання Вам послуг та високий рівень технічної підтримки.

Персональні дані надані Вами через Сайт, будуть використовуватися для наступних цілей:

- ідентифікації Вас як користувача Сайту та отримувача замовлених Послуг;
- адміністрування Сайту;
- персоналізація Сайту для Вас;
- подання заяв про отримання Послуг;
- відправлення Вам повідомлень, необхідних для використання Вами Сайту (підтвердження реєстрації, підтвердження про отримання оплати за Послугу, підтвердження зміни паролю або особистих даних, тощо);
- відправлення Вам повідомлень щодо нових Послуг та нових можливостей Сайту;
- надання третім особам статистичної інформації про наших користувачів (але ці треті особи не зможуть ідентифікувати будь-якого конкретного користувача по даній інформації);
- розгляду запитів і скарг, що надійшли від Вас або на Вас, пов'язаних з використанням Сайту;
а також інші види використання.

Крім цього, ми використовуємо Ваші персональні дані в маркетингових цілях відповідно до закону. При використанні Ваших персональних даних для прямого маркетингу (комерційна розсилка і маркетингові повідомлення про нові послуги та пропозиції, які, на нашу думку, будуть Вам цікаві), ми включаємо посилання, перейшовши за якими Ви можете відмовитися від підписки на такі повідомлення в майбутньому.

Хто збирає інформацію і з ким ми можемо нею ділитися?

Коли Ви знаходитесь на Сайті, і ми просимо Вас повідомити особисту інформацію, Ви передаєте цю інформацію саме Сайту, якщо не вказано інше.

Сайт не розкриває будь-яку Вашу особисту інформацію третім особам, крім випадків, коли ми маємо Ваш дозвіл або за певних обставин, наприклад, коли цього вимагає законодавство України. Нижче описано деякі обставини, за яких Ваша інформація може бути розкрита.

Організатори Заходів. Сайт не розкриває Вашу особисту інформацію Організаторам заходів, якщо вона спеціально не описана для Вас перед збором даних або до передачі даних.

Інші. Сайт може надавати Вашу особисту інформацію, якщо ми сумлінно переконані в тому, що доступ, використання, збереження або розголошення такої інформації є достатньо необхідним для: (а) задоволення будь-якого діючого закону, регулювання судового процесу чи доцільного виконання державного запиту; (б) забезпечення виконання чинних умов надання послуг, включаючи розслідування можливих порушень; (в) виявлення, запобігання або інше вирішення питань шахрайства, безпеки або технічних проблем; або (г) захисту від неминучої шкоди правам, майну або безпеці Сайту, його користувачам або громадськості, якщо це вимагається чи дозволено законом.

Що таке політика Сайту, яка дозволяє вам оновлювати, виправляти або видаляти вашу особисту інформацію?
Ви можете будь-коли редагувати інформацію свого облікового запису, увійшовши в свій Особистий кабінет і натиснувши на налаштування свого облікового запису.

Якщо ви забули свій пароль, ви можете скористатися функцією "Забули пароль" або надіслати запит, звернувшись за допомогою форми зворотного зв'язку. Новий пароль буде надіслано на адресу електронної пошти, вказану під час реєстрації. Для всіх інших питань, зверніться до нашої служби технічної підтримки.

Період зберігання персональних даних
Ваша згода на обробку персональних даних діє протягом невизначеного терміну. Строк зберігання Ваших персональних даних не обмежений. Ваші персональні дані обробляються не довше терміну, необхідного для обробки відповідно до їх законного призначення і цілей, визначених цією політикою. Ми змінимо та/або видалимо Ваші персональні дані за Вашою вимогою.

Есть вопросы по курсам? Задайте вопрос @practicebox_help

© 2019 – 2020 PracticeBox.

© 2019-2021 PracticeBox.

Поддержка в телеграме:
@practicebox